Lørdag 4.november kl 19:00 DAMEETAGEN MED JUBILEUMSKONSERT

Lørdag 4.november kl 19:00

DAMEETAGEN MED JUBILEUMSKONSERT

 

Jubileumskonserter og «takk for oss» etter 10 år
 

Med Frøydis Grorud på saksofon og Lasse Gulbrandsen på piano

 

Vokalensemblet DameEtagen jubilerer og vil feire hverandre og publikum med to konserter i anledning 10-års jubileet og vårt mangeårige vennskap.
Vi ønsker å «klinke til», og invitere publikum, venner og familie med på feiringen.

Samtidig har vi besluttet å legge ned ensemblet. Det var ikke med lett hjerte, men et resultat av mange samtaler og nøye overveielse. Disse ti årene har krevd beinharde prioriteringer, mange helger borte fra familiene, mye pendling - og nå har livet tatt oss i ulike retninger.

Sammen er vi klare for å fylle konsertene med glede, musikalitet, og takknemlighet for et enestående fellesskap og vårt publikum. Det vil bli en verdig, varm, vakker, nær og vemodsstemt avslutning på de siste to konsertene dette ensemblet gir.

 

Vi har utvidet besetningen med noen tidligere medlemmer, og er 17 damer som entrer scenen nå, akkompagnert av våre trofaste og dyktige musikere og vakre tonefølge gjennom disse årene; Lasse og Frøydis. Vi vil by på et bredt og spennende utvalg av DameEtagens perler gjennom 10 år.  

 

Dette vil bli en helt enestående konsert, og vi håper derfor at vårt publikum gjennom årene ønsker å dele denne begivenheten med oss!

 

 

Om DameEtagen
Gruppa ble initiert av Gry Christensen (Kongsberg) i 2007 og ble raskt svært aktive i ulike sammenhenger; eventjobber for diverse bedrifter, mange og feiringer, NRKs Sommeråpent, Kongsberg jazzfestival, Drammen Elvefestival, Lierdagene, Notodden Bluesfestival, og mange egne konserter bl.a på Mølla og i Drammens teater.   

DameEtagen er kjent for sitt engasjerende, energiske og levende uttrykk, sin lekre vokal og sine sterke stemmer. «Norges beste damevokalensemble» er musikalsk leder Siri Christensens klare oppfatning.DameEtagen består av kvinnelige, erfarne vokalister fra Østlandsområdet. Blant låtmaterialet finner vi damenes egne favoritter, gjerne fra 80-tallet, arrangert og tilpasset den sammensetningen av stemmer som DameEtagen representerer.


Ensemblets egenart vises gjennom sangernes tolkning av låtene. Her er både klangfulle, røffe, dype og váre stemmer, og repertoaret er inspirert av pop, soul, jazz, blues og gospel-sjangeren.
DameEtagens konserter byr på et stort spenn fra skikkelig «tempotrøkk» til myke ballader.  Dette er et inspirert ensemble med vokalt spenstige og scenelekne utøvere.

 

Damene har fulgt hverandre gjennom livets opp- og nedturer, og nærheten og varmen i vennskapet deres farger det musikalske uttrykket sterkt. Gjennom DameEtagen har de funnet en form der det i sangglede og fellesskap skapes et uttrykk som kjennes og oppleves av publikum.

 

Som tolkere av ulike sjangere er disse damene en opplevelse man sent vil glemme!

 

Med seg på jubileumskonsertene har DameEtagen sine trofaste følgesvenner gjennom alle ti årene; Lasse Gulbrandsen på piano og Frøydis Grorud på saksofon og fløyte.

BILLETTER
Ordinær kr 300
2662-6493.jpg
BILLETTER
Ordinær kr 300