Torsdag 12.oktober kl 19:00 DEJA-VU, FRYD FOR ØRET!

Torsdag 12.oktober kl 19:00

DEJA-VU, FRYD FOR ØRET!

Duo A Corda presenterer i dette konsertprogrammet musikk som er kjent for musikkvenners øre, men som samtidig ikke ofte spilles på dagens konsertscene. A Corda er kjent for sitt unike repertoar og sin måte å fortolke musikk.

 

Glemte skatter, nye arrangementer, et repertoar som kommuniserer med et bredt publikum. Spennende, lekende, vakkert, en fryd for øret. Velegnet til å glede musikkens venner, og til å presentere klassisk for nye ansikter.

 

Duo A Corda  består av Birgitte Stærnes, fiolin og Martin Haug, gitar.  En internasjonalt meritert duo, med konserter I Europa, USA, Sør-Amerika og Asia, en rekke kritiker-roste CD-plater, og konserter

 

Se våre innspillinger og våre kritikker på

www.acorda.no

 

 

Hør vår musikk på Itunes og Spotify!

Om programmet: Vi får musikken til å danse i spansk musikk av Granados og Sarasate, kiler øret med de herlige melodiene til Fritz Kreisler, Liebeslied, Schøn Rosmarin, før vi virvler videre med sigøyner czardas og ungarske danser i ny klangdrakt. Vi spiller også Evert Taube og litt jazzkrydder. Til slutt, de magiske tangoene signert Astor Piazzolla, Isaac Albeniz og Emilio Pujol.

BILLETTER
Ungdom kr Gratis
Voksen kr 170
Presse a corda.jpg
BILLETTER
Ungdom kr Gratis
Voksen kr 170