Søndag 13. januar kl. 18:00 NYTTÅRSKONSERT

Søndag 13. januar kl. 18:00

NYTTÅRSKONSERT

18 års aldersgrense med mulighet for vergeordning 

Nyttårskonserten begynner å ta form, og vi er stolte over å annonsere at følgende aktører blir med denne gangen:

SwingCompagniet med Joseph Angyal og vokalistene Randi Gunhildstad og Are Ølberg.

Orkesteret spiller variert og svingende underholdningsmusikk fra forskjellige tidsepoker. Orkesteret beveger seg i det musikalske landskapet mellom svingende dixieland og storband musikk, samt jazzballader ispedd blues og latinamerikanske rytmer. 

Joseph Angyal
 
Joseph har studier i musikk både i Ungarn og Norge. Han er musiker, komponist, kapellmester og musikalsk leder for Brageteateret

Live Egge - vokal

Live Egge går 2. året ved St. Hallvard VGs Musikklinje. Hun har sunget i Bragerneskorene i 7 år, og har tatt sangtimer ved Musikkteaterhøyskolen, og nå timer med Tone Braaten og Ingeborg Soot. 

Martin Stokke Mathisen - vokal

Martin  går 3. året ved St. Hallvard musikklinje, Lier. I tillegg tar han timer ved Norges musikkhøgskole sitt talentutviklingsprogram, TUP

Fine Blend

Fine blend er en capella-gruppe bestående av 8 erfarne sangere fra Drammen og Lier med bred erfaring fra blant andre Oslo Gospel Choir, Oslo Filharmoniske kor, Lier kammerkor, Solistkoret, Bragernes Solistensemble, Stavanger Gospelkor og  Apollon mm.

 

Randi Gunhildstad - Vokal  
Randi startet å synge offentlig i 1980, samtidig som hun  begynte å ta sangundervisning.  Hun har hatt jevnlig videreutdanning hos forskjellige sangpedagoger opp gjennom årene. Hun har dirigentkurs og er dirigent for kor. Hun er aktiv innenfor ulike musikk sjangere og har en varm og bevegende stemme som engasjerer publikum.                 

 

Are Ølberg 

Are Ølberg er en ekte Lier-gutt som fra sin ungdom har erfaring med både slagverk, trompet, waldhorn og piano. Som tenor-vokalist ble det hele 18 år i Lier kammerkor. Nå er han aktiv i a’capella-gruppen Fine Blend. Are er stadig å finne som vokalist med SwingCompagniet.

Billetter
Ordinær kr 250
nyttårskonserten.jpg
Billetter
Ordinær kr 250